Τέλη Οκτωβρίου το νέο λειτουργικό για τα κινητά

Τη διάθεση του νέου λειτουργικού της συστήματος για συσκευές κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2009 ανακοίνωσε χθες η Μicrosoft. Οι νέες συσκευές κινητών τηλεφώνων, οι οποίες θα είναι οι πρώτες με ενσωματωμένα τα Windows Μobile 6.5, την τελευταία έκδοση του λογισμικού που διαθέτει η Μicrosoft ειδικά για κινητά τηλέφωνα, θα διαθέτουν βελτιωμένο και ακόμη πιο εύκολο στη χρήση user interface, καλύτερες δυνατότητες πλοήγησης, καθώς και πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες, όπως το Windows Μarketplace για κινητά και το Μicrosoft Μy Ρhone.

Τέλη Οκτωβρίου το νέο  λειτουργικό για τα κινητά | tovima.gr

Τη διάθεση του νέου λειτουργικού της συστήματος για συσκευές κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2009 ανακοίνωσε χθες η Μicrosoft.

Οι νέες συσκευές κινητών τηλεφώνων, οι οποίες θα είναι οι πρώτες με ενσωματωμένα τα Windows Μobile 6.5,

την τελευταία έκδοση του λογισμικού που διαθέτει η Μicrosoft ειδικά για κινητά τηλέφωνα, θα διαθέτουν βελτιωμένο και ακόμη πιο εύκολο στη χρήση user interface, καλύτερες δυνατότητες πλοήγησης, καθώς και πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες, όπως το Windows Μarketplace για κινητά και το Μicrosoft Μy Ρhone.

Σημειωτέον ότι η διάθεση των νέων Windows phones στην ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone, Wind και με κατασκευαστές όπως ΗΤC, LG Εlectronics, Samsung, Sony Εricsson και Τoshiba.

Οπως επισημαίνεται, τα κινητά Windows καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο αναγκών, προσφέροντας στους κατόχους τους τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους χρησιμοποιώντας τις προσαρμοσμένες για χρήση σε κινητά τηλέφωνα εκδόσεις του λογισμικού με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι, όπως τον Ιnternet Εxplorer, το Μicrosoft Οffice Οutlook Μobile και το Μicrosoft Οffice Μobile.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk