Σύντομα

* Cyclon: Κατά το α΄ εξάμηνο του 2009 η εταιρεία κατόρθωσε να αυξήσει τους όγκους πωλήσεων καυσίμων κατά 18%, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς στον τομέα αυτό και καταγράφοντας κύκλο εργασιών 171,3 εκατ. ευρώ έναντι 182,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2008, παρουσιάζοντας παρά ταύτα μείωση κατά 6%. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτή οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των τιμών των πετρελαιοειδών προϊόντων- συνέπεια της μείωσης των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου-, αλλά και στην πτώση των πωλήσεων λιπαντικών οι οποίες επηρεάστηκαν άμεσα από τη διεθνή ύφεση.

Σύντομα | tovima.gr

* Cyclon: Κατά το α΄ εξάμηνο του 2009 η εταιρεία κατόρθωσε να αυξήσει τους όγκους πωλήσεων καυσίμων κατά 18%, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς στον τομέα αυτό και καταγράφοντας κύκλο εργασιών 171,3 εκατ. ευρώ έναντι 182,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2008, παρουσιάζοντας παρά ταύτα μείωση κατά 6%. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτή οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των τιμών των πετρελαιοειδών προϊόντων- συνέπεια της μείωσης των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου-, αλλά και στην πτώση των πωλήσεων λιπαντικών οι οποίες επηρεάστηκαν άμεσα από τη διεθνή ύφεση. Τα καθαρά αποτελέσματα του ομίλου της Cyclon στο α΄ εξάμηνο υπήρξαν ζημιογόνα κατά 163 χιλ. ευρώ επηρεασμένα από τα αποτελέσματα της θυγατρικής ΕΛΤΕΠΕ ΑΕ, της οποίας τα αποτελέσματα μετά τους φόρους υπήρξαν ζημιογόνα κατά 285 χιλ. ευρώ έναντι κερδοφορίας 92 χιλ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Ως γνωστόν, η ΕΛΤΕΠΕ ΑΕ λειτουργεί ως συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων και κατά το α΄ εξάμηνο επηρεάστηκε αρνητικά από τις μειωμένες εισφορές των ελληνικών εταιρειών λιπαντικών, λόγω της συνολικής μείωσης πωλήσεων στην ελληνική αγορά λιπαντικών.

* Βογιατζόγλου: Την αλλαγή της επωνυμίας της από LogiSystems Ανώνυμη Εταιρεία Αποθήκευσης και Διανομής Εμπορευμάτων σε LogiSystems Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών, Αποθήκευσης και Διανομής Εμπορευμάτων αποφάσισε η θυγατρική τής εισηγμένης. Αποφασίστηκε επίσης και προσθήκη στους σκοπούς της εταιρείας, η οποία τώρα θα δραστηριοποιείται εκτός από την παροχή υπηρεσιών, αποθήκευσης, μεταφοράς, διανομής και τυποποίησης εμπορευμάτων και με τη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και εκτέλεση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάσης φύσεως και μορφής τεχνικών έργων. * Coca-Cola Τρία Εψιλον: Την υποβολή δύο αντιγράφων των ετήσιων δελτίων και των οικονομικών καταστάσεων της CocaCola ΗΒC Finance ΡLC και της Coca-Cola ΗΒC Finance ΒV για το έτος 2008, στο Financial Services Αuthority, αναφορικά με των 2 δισ. ευρώ Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ομολόγων Μεσομακροπρόθεσμης Διάρκειας (ΕΜΤΝ), ανακοίνωσε η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ (CocaCola Τρία Εψιλον). Σημειώνεται ότι τα στοιχεία θα είναι σύντομα διαθέσιμα για έλεγχο στο UΚ Listings Αuthority΄s Document Viewing Facility.

* Η&Μ: Το πρώτο της κατάστημα στo κέντρο του Πειραιά εγκαινίασε η αλυσίδα ένδυσης. Σε χώρο που καλύπτει περίπου 950 τ.μ. σε συνολικά πέντε ορόφους, γυναίκες και άνδρες θα βρουν τα τελευταία ενδυματολογικά trends, καθώς και εσώρουχα και αξεσουάρ. Η Η&Μ διατηρεί ήδη επτά καταστήματα στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη και δύο στη Λάρισα. Ολα βρίσκονται σε κομβικά εμπορικά σημεία και ακολουθούν πάντα τις πιο ενημερωμένες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση- στοιχείο που χαρακτηρίζει τα Η&Μ καταστήματα παγκοσμίως. Επίσης, στις 10 Σεπτεμβρίου η εταιρεία θα αποκτήσει ακόμη ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk