Ολοκλήρωση δικτύου από την Ηellas Οnline

Την ολοκλήρωση του ιδιόκτητου δικτύου υποδομής της ανακοίνωσε χθες η Ηellas Οnline, η οποία θεωρείται ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πάροχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Ιnternet στη χώρα μας. Η κατασκευή του έργου είχε ξεκινήσει από το 2006, αποτελεί μέρος του επενδυτικού πλάνου της Ηellas Οnline, ύψους 240 εκατ. ευρώ, και είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα σε έργα τηλεπικοινωνιακής υποδομής. Το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών …

Ολοκλήρωση δικτύου  από την Ηellas Οnline | tovima.gr

Την ολοκλήρωση του ιδιόκτητου δικτύου υποδομής της ανακοίνωσε χθες η Ηellas Οnline, η οποία θεωρείται ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πάροχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Ιnternet στη χώρα μας.

Η κατασκευή του έργου είχε ξεκινήσει από το 2006, αποτελεί μέρος του επενδυτικού πλάνου της Ηellas Οnline, ύψους 240 εκατ. ευρώ, και είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα σε έργα τηλεπικοινωνιακής υποδομής.

Το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας εκτείνεται περίπου σε 3.800 χιλιόμετρα πανελλαδικά, καλύπτοντας την ηπειρωτική Ελλάδα κατά το μεγαλύτερο μέρος της και παρέχοντας πρόσβαση περίπου στο 78% των γραμμών του ΟΤΕ πανελλαδικά με 284 συνεγκαταστάσεις σε κόμβους του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Δ. Γοργία , Νetwork Εngineering and Οperations Director της Ηellas Οnline, το ιδιόκτητο δίκτυο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας και αποτελεί το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, η οποία μπορεί και παρέχει προηγμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού ιστού.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk