Κάτι τρέχει στο λιμάνι με τη σύμβαση της Cosco

Σειρά στοιχείων που αναφέρονται στη συναφθείσα σύμβαση μεταξύ ΟΛΠ και Cosco, με έμφαση στις οικονομικές και άλλες διευκολύνσεις, απέστειλε χθες, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στον αρμόδιο επίτροπο της ΕΕ κ. Αντόνιο Ταγιάνι η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ). Η αποστολή των στοιχείων έγινε ύστερα από απαντητική επιστολή αρμοδίων οργάνων των Βρυξελλών σε επιστολή που είχε αποστείλει η ΟΜΥΛΕ με την οποία ζητούσε τη διερεύνηση της εν λόγω συμβάσεως. Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα αντίστοιχο φάκελο έχει αποστείλει και η διοίκηση του ΟΛΠ, παρά το γεγονός ότι τις εν λόγω ρυθμίσεις τις έλαβε το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας.

Κάτι τρέχει στο λιμάνι με τη σύμβαση της Cosco | tovima.gr

Σειρά στοιχείων που αναφέρονται στη συναφθείσα σύμβαση μεταξύ ΟΛΠ και Cosco, με έμφαση στις οικονομικές και άλλες διευκολύνσεις, απέστειλε χθες, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στον αρμόδιο επίτροπο της ΕΕ κ. Αντόνιο Ταγιάνι η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ).

Η αποστολή των στοιχείων έγινε ύστερα από απαντητική επιστολή αρμοδίων οργάνων των Βρυξελλών σε επιστολή που είχε αποστείλει η ΟΜΥΛΕ με την οποία ζητούσε τη διερεύνηση της εν λόγω συμβάσεως.

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα αντίστοιχο φάκελο έχει αποστείλει και η διοίκηση του ΟΛΠ, παρά το γεγονός ότι τις εν λόγω ρυθμίσεις τις έλαβε το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας. Τέλος, την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η διοίκηση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να εκτιμήσει τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τη στάση της όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με τη λιμενική πολιτική.

Οπως είναι ήδη γνωστό, στοιχεία αναφορικά με το ίδιο θέμα έχουν ζητηθεί και τα έχει ήδη αποστείλει επίσημα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή της ΟΜΥΛΕ προξένησε χθες πλήθος ερωτημάτων στο λιμάνι του Πειραιά αναφορικά με το κατά πόσο ο κ. Ταγιάνι θα λάβει υπόψη του τα στοιχεία που του αποστέλλουν οι εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk