Ευθύνες στην Πυροσβεστική καταλογίζει το πόρισμα Ρακιντζή

Ευθύνες στην ηγεσία της Πυροσβεστικής αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαϊές στη Βορειοανατολική Αττική, το οποίο από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ρακιντζής επισημαίνει ότι τις πρώτες οκτώ ώρες οι αρμόδιοι ήταν όλοι στις θέσεις τους, ωστόσο τονίζει πως δεν έγιναν …

Ευθύνες στην Πυροσβεστική  καταλογίζει το πόρισμα Ρακιντζή | tovima.gr

Ευθύνες στην ηγεσία της Πυροσβεστικής αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαϊές στη Βορειοανατολική Αττική, το οποίο από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ρακιντζής επισημαίνει ότι τις πρώτες οκτώ ώρες οι αρμόδιοι ήταν όλοι στις θέσεις τους, ωστόσο τονίζει πως δεν έγιναν ορθή εκτίμηση για την εξέλιξη της φωτιάς και σωστός συντονισμός. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης πήρε καταθέσεις από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, όπως ο αρχηγός, ο υπαρχηγός, ο περιφερειάρχης Αττικής και ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk