Μαραθώνια απολογία για τα δομημένα ομόλογα

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε χθες το απόγευμα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η πρώην διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) κυρία Παναγιώτα Καραδήμα, μετά τη μαραθώνια απολογία της στον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Γ.Λέκκα που χειρίζεται την υπόθεση του ομολόγου των 280 ευρώ το οποίο κατέληξε υπερτιμημένο σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία. Η απολογία της κυρίας Καραδήμα διήρκεσε οκτώ ώρες (10 π.

Μαραθώνια  απολογία για  τα δομημένα  ομόλογα | tovima.gr

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε χθες το απόγευμα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η πρώην διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΕΑΔΥ) κυρία Παναγιώτα Καραδήμα, μετά τη μαραθώνια απολογία της στον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Γ.Λέκκα που χειρίζεται την υπόθεση του ομολόγου των 280 ευρώ το οποίο κατέληξε υπερτιμημένο σε τέσσερα ασφαλιστικά ταμεία.

Η απολογία της κυρίας Καραδήμα διήρκεσε οκτώ ώρες (10 π.μ.- 6 μ.μ.), ενώ κατέθεσε και υπόμνημα 37 σελίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι είναι «θύμα» στην ιστορία του ομόλογου, καθώς είχε άγνοια περί τα χρηματοοικονομικά και απλώς αντέγραφε τις προτάσεις του χρηματοοικονομικού συμβούλου του Ταμείου και τις προωθούσε στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου, η πρώην διευθύντρια επέρριψε τις ευθύνες στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΤΕΑΔΥ, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στα υπουργεία Απασχόλησης και Οικονομικών. Η κυρία Καραδήμα αντιμετωπίζει τα κακουργήματα της απιστίας, της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk