Γ. Παπανδρέου«Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Στις 4 του Οκτώβρη θα ανατείλει ξανά ο ήλιος της ελπίδας»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, στην πρώτη του ομιλία στο Θησείο, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος

Με σκληρή κριτική απέναντι στην κυβέρνηση, εγκαινίασε τον προεκλογικό αγώνα του ΠαΣοΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Παπανδρέου, στην πρώτη του προεκλογική ομιλία, που πραγματοποιήθηκε στο Θησείο, το βράδι της Πέμπτης, για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ΠαΣοΚ. Στην ομιλία του ο κ. Γ. Παπανδρέου, απάντησε εμμέσως στον Πρωθυπουργό, εφόσον ο τελευταίος επιχείρησε να χρεώσει στην Αξιωματική Αντιπολίτευση την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και στα δύσκολα φυγομαχεί.

Ο κ. Γ. Παπανδρέου άσκησε επίσης κριτική σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής και μεταξύ άλλων επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Στις 4 του Οκτώβρη θα ανατείλει ξανά ο ήλιος της ελπίδας». Ο κ. Παπανδρέου μίλησε εκ νέου για νέα πορεία εθνικής ανάτασης εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, αλλά και για προκλήσεις και προβλήματα που βρίσκονται εμπρός.

«Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω. Μόνος κριτής μας είναι ο ελληνικός λαός. Σε αυτόν λογοδοτούμε και κανέναν άλλο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk