Με αναλυτικό έντυπο η «λυπητερή» της ΔΕΗ

Ιδού το νέο έντυπο λογαριασμού της ΔΕΗ: Πεντακάθαρο, στιλπνό, ευκρινές, καλοτυπωμένο, αυτό που παλαιότερα ονομάζαμε… λυπητερή θα μας έρχεται από τον επόμενο μήνα σπίτι, αντί του προηγούμενου που δεν ήταν τόσο αναλυτικό. Με το νέο έντυπο λογαριασμού οι πελάτες θα μπορούν πλέον να διακρίνουν τις χρεώσεις που αφορούν: * Την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν. * Τη χρήση του Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος. * Τις επιβαρύνσεις για δημοτικά τέλη και ΕΡΤ, χρεώσεις τις οποίες υποχρεωτικά, βάσει της νομοθεσίας, συνεισπράττει η ΔΕΗ.

Ιδού το νέο έντυπο λογαριασμού της ΔΕΗ: Πεντακάθαρο, στιλπνό, ευκρινές, καλοτυπωμένο, αυτό που παλαιότερα ονομάζαμε… λυπητερή θα μας έρχεται από τον επόμενο μήνα σπίτι, αντί του προηγούμενου που δεν ήταν τόσο αναλυτικό.

Με το νέο έντυπο λογαριασμού οι πελάτες θα μπορούν πλέον να διακρίνουν τις χρεώσεις που αφορούν:

* Την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν. * Τη χρήση του Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος. * Τις επιβαρύνσεις για δημοτικά τέλη και ΕΡΤ, χρεώσεις τις οποίες υποχρεωτικά, βάσει της νομοθεσίας, συνεισπράττει η ΔΕΗ.

Για εκείνους που ανησυχούν, πάντως, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι οι πελάτες θα συνεχίσουν να χρεώνονται ακριβώς όπως και πριν για το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν, καθώς η πρόσθετη ανάλυση αφορά την πληρέστερη πληροφόρησή τους και μόνο. Η αλλαγή του εντύπου δεν επιφέρει καμία απολύτως μεταβολή στους τιμοκαταλόγους της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk