ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η ελληνική αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής αναχωρεί σήμερα για την Ιαπωνία, όπου θα διεξαχθεί το 29ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (στην πόλη Μίε, 7-13 Σεπτεμβρίου). Στο ατομικό θα αγωνιστούν οι Μιχαέλα Μεταλλίδου , Ευαγγελία Γκουντρουμπή, Ιωάννα Τάχα και Κατερίνα Γιακουμέλου , ενώ την ομάδα του ανσάμπλ αποτελούν οι Βάλια Μανιού, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Αφροδίτη Γεωργοβασίλη, Τάνια Παπαϊωάννου , Μαίρη Σπανουδάκη και Δέσποινα Τζίμπουλα. Τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονήτριες του ανσάμπλ κυρίες Καμέλια Ντουνάβσκα και Γκούλικο Τζαφάροβα και του ατομικού κυρίες Κυβέλη Χατζηβασιλειάδου, Νέλι Ασένοβα και Μιρέλα Παραστατίδου.

Η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα | tovima.gr

Η ελληνική αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής αναχωρεί σήμερα για την Ιαπωνία, όπου θα διεξαχθεί το 29ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (στην πόλη Μίε, 7-13 Σεπτεμβρίου). Στο ατομικό θα αγωνιστούν οι Μιχαέλα Μεταλλίδου , Ευαγγελία Γκουντρουμπή, Ιωάννα Τάχα και Κατερίνα Γιακουμέλου , ενώ την ομάδα του ανσάμπλ αποτελούν οι Βάλια Μανιού, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Αφροδίτη Γεωργοβασίλη, Τάνια Παπαϊωάννου , Μαίρη Σπανουδάκη και Δέσποινα Τζίμπουλα. Τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονήτριες του ανσάμπλ κυρίες Καμέλια Ντουνάβσκα και Γκούλικο Τζαφάροβα και του ατομικού κυρίες Κυβέλη Χατζηβασιλειάδου, Νέλι Ασένοβα και Μιρέλα Παραστατίδου. «Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά και είναι χαρούμενα που τους δίδεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση» δήλωσε πριν από την αναχώρηση η αρχηγός της αποστολής, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της ΕΓΟ κυρία Μαρία Παπαδοπούλου.

Με δεδομένο ότι τα αγωνίσματα του ανσάμπλ θα διεξαχθούν το τελευταίο διήμερο της διοργάνωσης (12-13 Σεπτεμβρίου), η ελληνική ομάδα του ανσάμπλ δεν θα μεταβεί απευθείας στο Μίε, αλλά θα πάει για προετοιμασία μιας εβδομάδας στην πόλη Γιαμαγκάτα. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 144 αθλήτριες του ατομικού και 23 ομάδες ανσάμπλ, εκπροσωπώντας συνολικά 50 χώρες.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk