Συνεχίζονται οι έρευνες

Στον Χ.Μαρκογιαννάκη εντός της ημέρας το πόρισμα για τις πυρκαγιές

Εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθεί στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή για τυχόν ευθύνες των αρμόδιων υπηρεσιών στην πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής.

Εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθεί στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρου Ρακιντζή για τυχόν ευθύνες των αρμόδιων υπηρεσιών στην πυρκαγιά της βορειοανατολικής Αττικής.

Το πόρισμα με τα στοιχεία της έρευνας, που διενήργησε η Πυροσβεστική για την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική παραδόθηκε αρχικά στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Δημήτρη Γκύζη.

Ο κ. Γκύζης θα συνεχίσει την έρευνα λαμβάνοντας συμπληρωματικές, ή και νέες καταθέσεις, ώστε να εξακριβώσει εάν η φωτιά οφείλεται σε δόλο ή σε αμέλεια.

Εφόσον εντοπίσει οποιεσδήποτε ευθύνες, θα στείλει κλήσεις για καταθέσεις με την ιδιότητα του υπόπτου σε όποια πρόσωπα κρίνει ότι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk