Εκτεταμένες αλλαγές στις πρεσβείες

Μετακινήσεις πρέσβεων αποφάσισε χθες το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Ο κ. Δ. Ράλλης μετατίθεται από τη θέση του Γ΄ Γενικού Διευθυντή Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Ενωσης του υπουργείου Εξωτερικών στο Βερολίνο στη θέση του κ. Αν. Κριεκούκη που συνταξιοδοτείται. Ο κ. Κ. Μπίκας μετατίθεται από το Ιδιαίτερο Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο Κάιρο, στη θέση του κ. Ι. Ζέπου ο οποίος συνταξιοδοτείται, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει στην «επιτροπή σοφών» που θα συζητήσει επί του νέου Στρατηγικού Δόγματος του ΝΑΤΟ.

Εκτεταμένες  αλλαγές  στις πρεσβείες | tovima.gr

Μετακινήσεις πρέσβεων αποφάσισε χθες το Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Ο κ. Δ. Ράλλης μετατίθεται από τη θέση του Γ΄ Γενικού Διευθυντή Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Ενωσης του υπουργείου Εξωτερικών στο Βερολίνο στη θέση του κ. Αν. Κριεκούκη που συνταξιοδοτείται.

Ο κ. Κ. Μπίκας μετατίθεται από το Ιδιαίτερο Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο Κάιρο, στη θέση του κ. Ι. Ζέπου ο οποίος συνταξιοδοτείται, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει στην «επιτροπή σοφών» που θα συζητήσει επί του νέου Στρατηγικού Δόγματος του ΝΑΤΟ. Ο κ. Γ. Οικονομίδης, αποσπασμένος σήμερα στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Παπαθανασίου , μετατίθεται στη Χάγη, στη θέση του κ. Κ. Ράλλη, ο οποίος επιστρέφει στην Κεντρική Υπηρεσία. Ο κ. Μ. Καμπάνης, επικεφαλής της ΣΤ΄ Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού, μετατίθεται στη Ρώμη, στη θέση του κ. Χ. Ροκανά που συνταξιοδοτείται. Ο κ. Χ. Λάζαρης, επικεφαλής της Ε2 Διεύθυνσης Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων, μετατίθεται στη Στοκχόλμη στη θέση του κ. Ευ. Καρόκη που συνταξιοδοτείται.

Ο κ. Αλ. Χατζημιχάλης μετατίθεται από το Ανόι στην πρεσβεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, στη θέση του κ. Γ. Παπαδόπουλου που επιστρέφει στην Κεντρική Υπηρεσία. Στο Ανόι μετατίθεται η κυρία Ρόζα Ιερεμία, που υπηρετεί σήμερα στην Κεντρική Υπηρεσία. Τέλος ο κ. Γ. Βέης μετατίθεται από την Κεντρική Υπηρεσία στην Τζακάρτα στη θέση του κ. Δ. Τσικούρη που συνταξιοδοτείται.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk