Ο πρόεδρος του Πανθρακικού δηλώνει ότι ο Ντουμιτρέσκου «προσέλαβε τα ήθη της ομάδας μας»

Με αφορμή την εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη για την παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού, κ. Αλμπέρ Καρτιέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θόδωρος Σαββάκης, μίλησε και για τον προηγούμενο τεχνικό, κ. Ιλιε Ντουμιτρέσκου, για τον οποίο είπε οτι «ο κύριος Ντουμιτρέσκου προσέβαλλε τα ήθη της ομάδας»…

Με αφορμή την εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη για την παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανθρακικού, κ. Αλμπέρ Καρτιέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θόδωρος Σαββάκης, μίλησε και για τον προηγούμενο τεχνικό, κ. Ιλιε Ντουμιτρέσκου, για τον οποίο είπε οτι «ο κύριος Ντουμιτρέσκου προσέβαλλε τα ήθη της ομάδας».

«Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του Πανθρακικού για την επιλογή του προηγούμενου προπονητή. Ο κύριος Ντουμιτρέσκου προσέβαλλε τα ήθη της ομάδας και του κόσμου μας, αυτή η ιστορία μας κούρασε πολύ. Στο πρόσωπο του κ. Αλμπέρ Καρτιέ βρήκαμε τον άνθρωπο ο οποίος θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το περσινό, επιτυχημένο έργο μας», ανέφερε ο κ. Σαββάκης.

Όσον αφορά στον κ. Αλμπέρ Καρτιέ, είπε: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αλλά ταυτόχρονα να έχουμε και ηρεμία. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας περιμένει αρκετή προπόνηση. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά προτίμησα την ποιότητα και όχι τα χρήματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk