Οριστική η απόφαση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές

Κάλπες και σπαραγμός – Η μισή ΝΔ κλαίει και οδύρεταιΟριστική η απόφαση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές – Το «διάγγελμα», οι εξηγήσεις και οι ημερομηνίες

Την απόφασή του να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές ανακοινώνει- πιθανότατα σήμερα- ο Πρωθυπουργός, αγνοώντας τις εκκλήσεις και τις διαμαρτυρίες βουλευτών και κομματικών του στελεχών, οι οποίοι του ζητούν να μην οδηγήσει πρόωρα τη ΝΔ σε ήττα. Εφόσον ο κ. Καραμανλής προχωρήσει στην εξαγγελία των εκλογών τις επόμενες ημέρες, τότε αυτές θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου. Οπως θα τονίσει ο Πρωθυπουργός, δεν κινείται με στρατηγική ήττας, αλλά από την ανάγκη να έχει νωπή τη λαϊκή εντολή η κυβέρνηση που θα συντάξει τον νέο προϋπολογισμό και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Την απόφασή του να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές ανακοινώνει- πιθανότατα σήμερα- ο Πρωθυπουργός, αγνοώντας τις εκκλήσεις και τις διαμαρτυρίες βουλευτών και κομματικών του στελεχών, οι οποίοι του ζητούν να μην οδηγήσει πρόωρα τη ΝΔ σε ήττα. Εφόσον ο κ. Καραμανλής προχωρήσει στην εξαγγελία των εκλογών τις επόμενες ημέρες, τότε αυτές θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου. Οπως θα τονίσει ο Πρωθυπουργός, δεν κινείται με στρατηγική ήττας, αλλά από την ανάγκη να έχει νωπή τη λαϊκή εντολή η κυβέρνηση που θα συντάξει τον νέο προϋπολογισμό και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Καραμανλής θα αναδείξει και πάλι σε μείζον το θέμα της οικονομίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk