Μία μέρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη, ακόμα δύο πρόσωπα εντάχθηκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αν και πρόκειται για συμφωνίες γνωστές, εντούτοις σήμερα πήραν επίσημη μορφή. Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε τόσο την πρόσληψη του κ.Βασίλη Γκαγκάτση ως εκτελεστικού διευθυντή, όσο και την απόκτηση του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί.

Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων αναφορικά με την ένταξη του κ. Γκαγκάτση στα διοικητικά δρώμενα του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ότι είχαν υπόσταση και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο στην μεταγραφή του Β. Κουτσιανικούλη, αποτελεί πλέον μέλος του συλλόγου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι από 01.06.2009 ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής».

Η συμφωνία με τον γκανέζο μέσο του Πανσερραϊκού ήταν επίσης δεδομένη και σήμερα απλώς επιβεβαιώθηκε. «H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Mohammed Abubakari, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο Mohammed Abubakari γεννήθηκε στις 15/02/1986 στο Kumasi της Ghana και από τις ακαδημίες της ολλανδικής Feyenoord μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2007 στον Πανσερραϊκό με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Β’ και στην Α’ Εθνική».