Εκτός από το ερώτημα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Κακά, που μοιάζει περισσότερο ρητορικό και το οποίο απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο τραπέζι των μεταγραφικών σεναρίων έπεσε και το όνομα του Νταβίντ Βίγια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης αθλητικής εφημερίδας «Μarca», ο 27χρονος επιθετικός της Βαλένθια όχι μόνο φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας με τη σύζυγό του, αλλά φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον κ. Χόρχε Βαλντάνο, ο οποίος αναμένεται να διαδεχθεί τον παραιτηθέντα κ. Πρέντρανγκ Μιγιάτοβιτς στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Βασίλισσας.
Τα ονόματα ποδοσφαιρικών σουπερστάρ λειτουργούν σίγουρα ως μαγνήτης για τους φίλους της Ρεάλ, ωστόσο το πρώτο μέλημα των Μαδριλένων είναι η εύρεση προπονητή. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο γάλλος τεχνικός κ. Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα φυγής μου από την Αρσεναλ, θα μείνω στην ομάδα», διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη Ρεάλ στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος ο κ. Πέρεθ.
Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πνοή στο μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να δώσει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πρότεινε να εξαγοράσει τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο αργεντινός σουπερστάρ αρνήθηκε να φύγει από τη Βαρκελώνη ακόμη και με συμβόλαιο 10 εκατ. ευρώ ετησίως! Συνολικά οι σεΐχηδες που ελέγχουν από πέρυσι την αγγλική ομάδα πρόσφεραν 285 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσουν τη σούπερ μεταγραφή. Οπως και με τον Κακά όμως τον περασμένο Ιανουάριο, έτσι και από τον Μέσι… έφαγαν πόρτα.