Η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, η χρηματοδότηση των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και θέματα σχετικά με την υγεία των αθλητών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο.

«Για τη χρηματοδότηση των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, οι σχετικές αποφάσεις υπογεγραμμένες, βρίσκονται στα εντελλόμενα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ιωαννίδης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης αυτής, ενώ πρόσθεσε: «οι Ενώσεις, λοιπόν, που έχουν υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν, άμεσα, πριν από τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και επιδιώκουμε την περαιτέρω ανάπτυξή του. Διότι όσο καλύτερο γίνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τόσο περισσότερο βελτιώνεται το επαγγελματικό. Πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά».

Ο κ. Πιλάβιος, από την πλευρά του, επισήμανε τα εξής: «συνάντησα για μία ακόμη φορά, με πολλή χαρά, τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, στο πλαίσιο της συνεργασίας, που έχουμε εγκαινιάσει, μετά τις αρχαιρεσίες της 24ης Ιανουαρίου. Πρέπει και πάλι να εκφράσω την ικανοποίησή μου από τη συνεργασία μας. Η ΕΠΟ συζητάει όλα τα θέματα με την Πολιτεία, η οποία είναι κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Ιωαννίδη, για τη στήριξή του στην ΕΠΟ και για τις πραγματικά πολύ καλές ιδέες του».