Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο κ. Λάμπρος Σκόρδας τη σήμερα Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να δώσει απαντήσεις για όσα του καταλογίζουν συνεργάτες του στην ΠΑΕ Αρης αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «κιτρίνων» για πολλές κινήσεις του αλλά κυρίως για τις υποθέσεις Κόκε και Βιτόλο.

Το βέβαιο είναι επίσης ότι θα ανοίξει και τον φάκελο των οικονομικών στοιχείων και θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν παραχώρησε όσαζήτησαν τόσο η Λέσχη Φίλων Αρη, όσο και ο ΑΣ.

Όπως και να’ χει, θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον οι απόψεις του Λάμπρου Σκόρδα, αφού τον τελευταίο μήνα απέφυγε να τοποθετηθεί. Επέλεξε εξάλλου να το πράξει, λίγες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες στη Λέσχη Φίλων Αρη, οι οποίες θα αναδείξουν και την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Τα όσα διαδραματίζονται εντούτοις στον Αρη, κρατούν σε στασιμότητα τα υπόλοιπα ζητήματα. Σε αυτή τη κατηγορία εντάσσεται κυρίως το θέμα του Βίκτορ Βιτόλο. Στη παρούσα φάση δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία τόσο με τον Ισπανό – σύμφωνα με τα όσα είπε εξάλλου ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης – όσο και με την Ρασίνγκ Σανταντέρ που έχει τα δικαιώματά του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο,το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνιστική δράση μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με τους αθλητές να περιμένουν εξάλλου να εισπράξουν και τα χρήματα που τους οφείλονται από τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, ο Αρης δεν είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει «κλείσει» τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Από τη διοίκηση διευκρινίστηκε εξάλλου ότι αν είχαν εισπραχθεί τα χρήματα από την διάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δεν θα υπήρχε καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στους παίκτες.