Μετά την επιστολή του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου και τις δηλώσεις-ανταπαντήσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού κ.

Γιάννη Βαρδινογιάννη και του κ.

Παύλου Γιαννακόπουλου, σειρά στο… πολυμετοχικό γαϊτανάκι της πράσινης ΠΑΕ πήρε ο πρόεδρός της κ. Νίκος Πατέρας, επιχειρώντας να γεφυρώσει το διαφαινόμενο χάος που χωρίζει τις απόψεις των υπόλοιπων μεγαλομετόχων.

«Σε ένα πολυμετοχικό σχήμα είναι επιβεβλημένο να βρισκόμαστε και να συζητάμε από κοινού τα θέματα της ομάδας»ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε, συμπληρώνοντας:

«Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού. Γι΄ αυτό βρισκόμαστε από κοντά, για να συγκεράσουμε αυτές τις απόψεις. Εν πάση περιπτώσει, όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία. Θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να σχεδιαστεί και να ενισχυθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε και στο άμεσο (αγωνιστικό) μέλλον του Τριφυλλιού:

«Τώρα προέχουν οι κρίσιμοι αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα για να διεκδικήσει και να κερδίσει τη συμμετοχή της στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των ποδοσφαιριστών μας,τους στηρίζω απόλυτα και θεωρώ ότι με την απαραίτητη διοικητική υποστήριξη θα πετύχουν τους στόχους μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα και δημόσια να ευχηθώ στην ομάδα μπάσκετ κάθε επιτυχία στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.Εύχομαι την Παρασκευή(σ.σ.: χθες)

να πανηγυρίσουμε όλοι οι Παναθηναϊκοί και την Κυριακή όλοι οι Ελληνες».

Παρά τις διοικητικές αναταράξεις και τον μη καθορισμό συγκεκριμένου μπάτζετ για τις μεταγραφές, η πράσινη κινητικότητα στο παζάρι δεν έχει πάψει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του αργεντινού δεξιού οπισθοφύλακα της Εστουντιάντες Μάρκος Ανχελέρι. Οπως δήλωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κ.

Φερνάντο Ιντάλγκο, «έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, τώρα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πρότασή του. Βέβαια, όταν πάρω την προσφορά,θα ενημερώσω και τη Λάτσιο». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός προσφέρει περίπου 3 εκατ. ευρώ στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του παίκτη και στον ίδιο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.