Αυξήθηκε πάλι η αμόλυβδη

Στα ύψη και πάλι η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, με μεγάλη αύξηση της τιμής μέσα σε μία εβδομάδα. Ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της απλής αμόλυβδης βενζίνης, με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε 2.300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή, διαμορφώθηκε στα 0,902 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο 2,27% σε σχέση με τον μέσον όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 0,882 ευρώ ανά λίτρο. Η διεθνής τιμή του αργού πετρελαίου (μπρεντ) διαμορφώθηκε χθες στα 50,5 δολάρια το βαρέλι, ενώ την Παρασκευή, με την οποία γίνεται και η σύγκριση της «ελληνικής» τιμής, ήταν στα 50,31 δολάρια ανά βαρέλι.

Αυξήθηκε πάλι  η αμόλυβδη | tovima.gr

Στα ύψη και πάλι η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, με μεγάλη αύξηση της τιμής μέσα σε μία εβδομάδα. Ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της απλής αμόλυβδης βενζίνης, με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε 2.300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή, διαμορφώθηκε στα 0,902 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο 2,27% σε σχέση με τον μέσον όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 0,882 ευρώ ανά λίτρο.

Η διεθνής τιμή του αργού πετρελαίου (μπρεντ) διαμορφώθηκε χθες στα 50,5 δολάρια το βαρέλι, ενώ την Παρασκευή, με την οποία γίνεται και η σύγκριση της «ελληνικής» τιμής, ήταν στα 50,31 δολάρια ανά βαρέλι. Η διεθνής τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης (Μεσογείου- ΡLΑΤΤS FΟΒ ΜΕD) την Παρασκευή διαμορφώθηκε στα 485,75 δολάρια ανά μετρικό τόνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk