Η τεχνολογία παρασκευάζει και… φρέσκια πίτσα

ΡΩΜΗ. Πανικό στους εστιάτορες έχει προκαλέσει ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που παρασκευάζει φρέσκια πίτσα μέσα σε λίγα λεπτά, για τέσσερα ευρώ. Το μηχάνημα «Let΄s Ρizza» έχει έντονο κόκκινο χρώμα και χρησιμοποιεί υπέρυθρες ακτίνες και τεχνολογία, την οποία ανάπτυξε το Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας: ζυμώνει το αλεύρι με το νερό και φτιάχνει τη ζύμη, την απλώνει, ρίχνει τη σάλτσα ντομάτας, το τριμμένο τυρί και όποιο άλλο συστατικό επιλέξει ο πελάτης και την ψήνει- και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά.

Η τεχνολογία  παρασκευάζει και…  φρέσκια πίτσα | tovima.gr

ΡΩΜΗ. Πανικό στους εστιάτορες έχει προκαλέσει ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που παρασκευάζει φρέσκια πίτσα μέσα σε λίγα λεπτά, για τέσσερα ευρώ. Το μηχάνημα «Let΄s Ρizza» έχει έντονο κόκκινο χρώμα και χρησιμοποιεί υπέρυθρες ακτίνες και τεχνολογία, την οποία ανάπτυξε το Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας: ζυμώνει το αλεύρι με το νερό και φτιάχνει τη ζύμη, την απλώνει, ρίχνει τη σάλτσα ντομάτας, το τριμμένο τυρί και όποιο άλλο συστατικό επιλέξει ο πελάτης και την ψήνει- και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά. Ο κατασκευαστής του Κλαούντιο Τοργκέλε δηλώνει ότι το μηχάνημα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε δύο περιοχές της χώρας, αλλά οι περισσότεροι ιταλοί σεφ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προσβολή των παραδοσιακών μεθόδων παρασκευής πίτσας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk