Θέμα επιβίωσης των τεχνικών εταιρειών θέτει ο ΣΑΤΕ

«Σήμερα τίθεται θέμα επιβίωσης των επιχειρήσεων του κλάδου» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών και ΕΠΕ (ΣΑΤΕ) κ. Γ. Βλάχος, αμέσως μετά την επανεκλογή του, και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, προκειμένου να συζητηθούν τα ιδιαίτερα οξυμμένα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου. Εν τω μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΕ που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Θέμα επιβίωσης  των τεχνικών  εταιρειών  θέτει ο ΣΑΤΕ | tovima.gr

«Σήμερα τίθεται θέμα επιβίωσης των επιχειρήσεων του κλάδου» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών και ΕΠΕ (ΣΑΤΕ) κ. Γ. Βλάχος, αμέσως μετά την επανεκλογή του, και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, προκειμένου να συζητηθούν τα ιδιαίτερα οξυμμένα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου.

Εν τω μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΕ που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Μαρτίου. Στη νέα σύνθεση το ΔΣ έχει ως εξής: πρόεδρος: Γ. Βλάχος, α΄ αντιπρόεδρος: Εμμ.Βράιλας, β΄ αντιπρόεδρος: Ζ. Αθουσάκης, γενικός γραμματέας: Αθ. Πιατίδης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Δ.Τσουρέκας, ταμίας: Δ.Σακέλλιος, μέλη: Κ.Μουτάφης , Μ. Αλέπης, Π. Μαυροδάκος , Αν.Γερακάκης, Ε.Κοκκίνης, Γ.Γαλανόπουλος και Γ.Κυριακόπουλος .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk