Αποχωρεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο κ. Αλ. Πιλάβιος

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στο τέλος Απριλίου, όταν λήξει η πενταετής θητεία του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε χθες στην πολιτική ηγεσία αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της επιτροπής ο κ. Αλ. Πιλάβιος. Μιλώντας στο «Βήμα» ο κ. Πιλάβιος υποστήριξε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην επιτροπή και εκτιμά ότι παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν αφήνει την αγορά σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέντε χρόνια πριν.

Αποχωρεί από  την Επιτροπή  Κεφαλαιαγοράς  ο κ. Αλ. Πιλάβιος | tovima.gr

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στο τέλος Απριλίου, όταν λήξει η πενταετής θητεία του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε χθες στην πολιτική ηγεσία αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της επιτροπής ο κ. Αλ. Πιλάβιος.

Μιλώντας στο «Βήμα» ο κ. Πιλάβιος υποστήριξε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην επιτροπή και εκτιμά ότι παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν αφήνει την αγορά σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέντε χρόνια πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου ζήτησε από τον κ. Πιλάβιο να παραμείνει, αλλά ο κ. Πιλάβιος επέμεινε στην απόφασή του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η αποχώρησή του δεν σχετίζεται με κάποια άλλη επαγγελματική πρόταση που τυχόν έχει δεχθεί, αν και επισημαίνει ότι σίγουρα θα απασχοληθεί στην αγορά, αφού

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk