Απασχόληση σε Βιετνάμ και Ταϊλάνδη

Οι «Συνθήκες ανάπτυξης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των ελλήνων τεχνικών στο Βιετνάμ και στην Ταϊλάνδη» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει το ΤΕΕ τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, ώρα 16.00(ξενοδοχείο «Εlectra Ρalace»- Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα). Το θέμα θα αναπτύξει ο προϊστάμενος της ΟΕΥ στη διπλωματική αντιπροσωπεία της Ελλάδας για τις δύο αυτές χώρες κ. Εμμ.Μαρκιανός , διπλωματούχος μηχανικός με μακρά εμπειρία σε εργοτάξια του εξωτερικού.

Απασχόληση  σε Βιετνάμ  και Ταϊλάνδη | tovima.gr

Οι «Συνθήκες ανάπτυξης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των ελλήνων τεχνικών στο Βιετνάμ και στην Ταϊλάνδη» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει το ΤΕΕ τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, ώρα 16.00(ξενοδοχείο «Εlectra Ρalace»- Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

Το θέμα θα αναπτύξει ο προϊστάμενος της ΟΕΥ στη διπλωματική αντιπροσωπεία της Ελλάδας για τις δύο αυτές χώρες κ. Εμμ.Μαρκιανός , διπλωματούχος μηχανικός με μακρά εμπειρία σε εργοτάξια του εξωτερικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk