Συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Έως το καλοκαίρι θα προωθηθούν οι αποζημιώσεις των αγροτών, δήλωσε ο Σ.Χατζηγάκης

Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής για αγροτικά ζητήματα. Ο κ.Χατζηγάκης τόνισε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα προωθηθούν οι επιδοτήσεις, οι ενισχύσεις και οι αποζημιώσεις των αγροτών.

Συνεργασία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Ο κ. Χατζηγάκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την προώθηση του αναπτυξιακού προγράμματος το οποίο θα δώσει ώθηση, όπως είπε, στην ελληνική ύπαιθρο του έργου «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», το οποίο όπως σημείωσε, θα επικαιροποιηθεί και θα αναθερμανθεί.

Επίσης, ανέφερε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα προωθηθούν οι επιδοτήσεις, οι ενισχύσεις και αποζημιώσεις των αγροτών.

Επίσης ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τον εθνικό διάλογο, ο οποίος, όπως ανέφερε, θέτει εκτάκτως εκ νέου το αγροτικό πρόβλημα.

Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο είναι διεθνές και ευρωπαϊκό είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόσθεσε, ότι μέσα από τον εθνικό διάλογο θα επανοικοδομήσουμε το εθνικό συμβούλιο αγροτικής πολιτικής, ώστε να υπάρχει συμμετοχική δημοκρατία και συμμετοχή γενικότερα του αγρότη στα θέματα που τον αφορούν.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα όσα φέρεται να είχε πει ο πρωθυπουργός ότι θα αποχωρήσει αν χάσει τις εκλογές και στα περί κούρασης, ο κ. Χατζηγάκης είπε «αυτά είναι θέματα τα οποία έχουν απαντηθεί και από τον πρωθυπουργό και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω εγώ σχόλιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk