Αποκλεισμός παλαιάς εθνικής οδού

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Συνδικάτο Μετάλλου για τις συμβάσεις της Hellenic Steel

Συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος των ΕΛΠΕ και της εισόδου του Χαλυβουργείου «Hellenic Steel», πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της επιχείρησης σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις.

Συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος των ΕΛΠΕ και της εισόδου του Χαλυβουργείου «Hellenic Steel», πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής εργαζόμενοι του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της επιχείρησης σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις.

Η διαμαρτυρία, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της διοίκησης και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκου Γιαννόπουλου, διήρκησε πάνω από μισή ώρα.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απασχόληση ξένων εργατών στην κατασκευή δεξαμενών στα ΕΛΠΕ και ζήτησαν να εφαρμοστούν οι συλλογικές συμβάσεις στην «Hellenic Steel» που έχει προχωρήσει σε διαθεσιμότητα μεγάλου μέρους του εργατικού δυναμικού της.

«Δεν θα δεχτούμε, η εταιρία να μοιράζει στην αρχή του έτους μπόνους στα στελέχη της και από την άλλη να θέτει σε διαθεσιμότητα μέρος του προσωπικού της», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης, Δημήτρης Τσιαμπάνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk