ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Σε τρεις δόσεις θα καταβληθεί η έκτακτη εισφορά

Σε τρεις διμηνιαίες δόσεις θα καταβληθεί η έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται εφέτος σε 128.000 φορολογουμένους οι οποίοι δηλώνουν στην Εφορία πάνω από 60.000 ευρώ εισοδήματα, ενώ με υπουργική απόφαση θα καθορισθεί ο χρόνος καταβολής των έκτακτων επιδομάτων (αντί αυξήσεων) σε περίπου 1.400.000 μισθωτούς του Δημοσίου και συνταξιούχους διαφόρων Ταμείων. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου κατέθεσε χθες στη Βουλή δύο τροπολογίες με τις οποίες καθορίζονται η εισοδηματική πολιτική στο Δημόσιο για το 2009 και η έκτακτη εισφορά.

Σε τρεις δόσεις  θα καταβληθεί  η έκτακτη  εισφορά | tovima.gr

Σε τρεις διμηνιαίες δόσεις θα καταβληθεί η έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται εφέτος σε 128.000 φορολογουμένους οι οποίοι δηλώνουν στην Εφορία πάνω από 60.000 ευρώ εισοδήματα, ενώ με υπουργική απόφαση θα καθορισθεί ο χρόνος καταβολής των έκτακτων επιδομάτων (αντί αυξήσεων) σε περίπου 1.400.000 μισθωτούς του Δημοσίου και συνταξιούχους διαφόρων Ταμείων.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου κατέθεσε χθες στη Βουλή δύο τροπολογίες με τις οποίες καθορίζονται η εισοδηματική πολιτική στο Δημόσιο για το 2009 και η έκτακτη εισφορά.

Η εισφορά, η οποία καθορίζεται από 1.000 ευρώ ως 5.000 ευρώ ανάλογα με το δηλωθέν εισόδημα των φορολογουμένων, θα καταβληθεί σε τρεις ίσες διμηνιαίες δόσεις, από τις οποίες η πρώτη ως την τελευταία εργάσιμη για τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωση της εισφοράς και η καθεμία από τις επόμενες ως την τελευταία εργάσιμη για τις ΔΟΥ ημέρα του τρίτου και

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk