Αντιδράσεις από παρόχους

Λάθος εντυπώσεις των καταναλωτών και δυσφήμηση των παρόχων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών υπηρεσιών προκαλεί η νέα διαφημιστική εκστρατεία του ΟΤΕ. Αυτό επισημαίνεται σε χθεσινή κοινή ανακοίνωση των εισηγμένων Forthnet και Ηellas online και της Τellas που ανήκει στον όμιλο Wind. Οπως επισημαίνουν οι τρεις παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, χωρίς να προσφέρει οποιοδήποτε πραγματικό στοιχείο σχετικά με τον ισχυρισμό που προβάλλει ότι το ευρυζωνικό Ιnternet …

Αντιδράσεις  από παρόχους | tovima.gr

Λάθος εντυπώσεις των καταναλωτών και δυσφήμηση των παρόχων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών υπηρεσιών προκαλεί η νέα διαφημιστική εκστρατεία του ΟΤΕ. Αυτό επισημαίνεται σε χθεσινή κοινή ανακοίνωση των εισηγμένων Forthnet και Ηellas online και της Τellas που ανήκει στον όμιλο Wind.

Οπως επισημαίνουν οι τρεις παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, χωρίς να προσφέρει οποιοδήποτε πραγματικό στοιχείο σχετικά με τον ισχυρισμό που προβάλλει ότι το ευρυζωνικό Ιnternet από τον ΟΤΕ είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση υπηρεσιών ΑDSL, το συγκεκριμένο διαφημιστικό μήνυμα βασίζεται στην εικόνα ενός καταναλωτή που καταφεύγει σε ακροβατικά προκειμένου να απολαύσει αμφίβολης αποτελεσματικότητας ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Με αυτή την ενέργεια, επισημαίνουν οι «τρεις», ο ΟΤΕ μηδενίζει ενσυνείδητα τη συμβολή και συμμετοχή των παρόχων στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα, ενώ υποτιμά και περισσότερους από 700.000 καταναλωτές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk