Ιδιωτικοποιείται και o Αϊ-Βασίλης!

Να ιδιωτικοποιήσουν και τον… Αϊ-Βασίλη φαίνεται ότι αποφάσισαν οι Φινλανδοί! Αυτό προκύπτει από την απόφαση της κυβέρνησης της χώρας και της τοπικής αρχής της πόλης του Ροβανιέμι να πουλήσουν τα μερίδιά τους στο ψυχαγωγικό πάρκο Santapark στην εταιρεία Santa΄s Ηolding. Το πάρκο εικονίζεται στη φωτογραφία και βρίσκεται (πού αλλού;) στο Ροβανιέμι, στον Αρκτικό Κύκλο. Η τιμή της αγοραπωλησίας δεν ανακοινώθηκε, αλλά το συγκεκριμένο πάρκο, ένα από τα πιο ελκυστικά της περιοχής, υποδέχεται 50.

Να ιδιωτικοποιήσουν και τον… Αϊ-Βασίλη φαίνεται ότι αποφάσισαν οι Φινλανδοί! Αυτό προκύπτει από την απόφαση της κυβέρνησης της χώρας και της τοπικής αρχής της πόλης του Ροβανιέμι να πουλήσουν τα μερίδιά τους στο ψυχαγωγικό πάρκο Santapark στην εταιρεία Santa΄s Ηolding. Το πάρκο εικονίζεται στη φωτογραφία και βρίσκεται (πού αλλού;) στο Ροβανιέμι, στον Αρκτικό Κύκλο. Η τιμή της αγοραπωλησίας δεν ανακοινώθηκε, αλλά το συγκεκριμένο πάρκο, ένα από τα πιο ελκυστικά της περιοχής, υποδέχεται 50.000

με 60.000 επισκέπτες ετησίως και έχει κίνηση χειμώνα- καλοκαίρι. Οι νέοι ιδιοκτήτες κατέχουν ήδη ένα μικρότερο ψυχαγωγικό πάρκο καθώς και αλυσίδα εστιατορίων στην περιοχή Λαπλάντ και διοργανώνουν ψυχαγωγικές επισκέψεις και εκδρομές. Ο δήμαρχος της πόλης Μάουρι Γκαρντίν υποστήριξε ότι η Santa΄s Ηolding, η οποία με τη σειρά της ανήκει στον όμιλο ΡroSanta, θα μπορεί καλύτερα να επενδύσει και να επεκτείνει τις δραστηριότητες του πάρκου. (ΕΡΑ/ΒUSΙΝΕSS WΙRΕ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk