ΣΤΙΒΟΣ

Κρυάδα από τον «πάγο» της ΙΑΑF

Κρυάδα στις σχέσεις της αθλητικής ηγεσίας με τον ΣΕΓΑΣ προκάλεσε ο «πάγος» που έβαλε η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου (ΙΑΑF) στην οργανωτική επιτροπή του Τελικού των Γκραν Πρι που έχει ανατεθεί στη Θεσσαλονίκη (12-13 Σεπτεμβρίου), της οποίας προΐσταται ο ΓΓΑ κ. Σταύρος Δουβής. Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν κληθεί εκτάκτως στο Βερολίνο, όπου συνεδρίαζε το ΔΣ της ΙΑΑF, οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής αλλά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής δεν πήγε ο ίδιος προτιμώντας να στείλει το μέλος του ΔΣ κ.

Κρυάδα από τον «πάγο» της ΙΑΑF | tovima.gr

Κρυάδα στις σχέσεις της αθλητικής ηγεσίας με τον ΣΕΓΑΣ προκάλεσε ο «πάγος» που έβαλε η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου (ΙΑΑF) στην οργανωτική επιτροπή του Τελικού των Γκραν Πρι που έχει ανατεθεί στη Θεσσαλονίκη (12-13 Σεπτεμβρίου), της οποίας προΐσταται ο ΓΓΑ κ. Σταύρος Δουβής. Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν κληθεί εκτάκτως στο Βερολίνο, όπου συνεδρίαζε το ΔΣ της ΙΑΑF, οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής αλλά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής δεν πήγε ο ίδιος προτιμώντας να στείλει το μέλος του ΔΣ κ. Θανάση Βογιατζή και τον υπεύθυνο αγώνων κ. Χρήστο Παλλάκη για να συνοδεύσουν τον κ. Δουβή. Η ενέργεια του κ. Σεβαστή ερμηνεύθηκε ως κίνηση δυσαρέσκειας προς την πλευρά του υφυπουργείου για την ολιγωρία με την οποία αντιμετώπιζε τη διοργάνωση. Με τη σειρά της η κίνηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ ενόχλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, που θεωρεί ότι έχει βοηθήσει την ομοσπονδία στίβου με αποκορύφωμα το θέμα της επιχορήγησής της.

Εν τω μεταξύ η ΙΑΑF έδωσε προθεσμία 10 ημερών στην οργανωτική επιτροπή του Τελικού των Γκραν Πρι προκειμένου να παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της. Οι παράγοντες της διεθνούς ομοσπονδίας «κατσάδιασαν» την ελληνική αντιπροσωπεία για τη σημαντική καθυστέρηση στην προετοιμασία της διοργάνωσης, ενώ ιδιαιτέρως ειρωνικός ήταν ο πρόεδρος της ΙΑΑF κ. Λαμίν Ντιακ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk