ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ? SΜΑSΟLΑR ΤΕCΗΝΟLΟGΥ ΑG

Η φωτοβολταϊκή τεχνολογία

H SΜΑ Solar Τechnology ΑG είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μετατροπέων παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών 680 εκατ. ευρώ, οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις σε τέσσερις ηπείρους, περισσότερους από 2.500 εργαζομένους και δυνατότητα παραγωγής μετατροπέων συνολικής ισχύoς περίπου 4 γιγαβάτ. Η SΜΑ, με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθορίζει τις εξελίξεις στην ηλιακή τεχνολογία. Εχοντας ιδία παραγωγή για την κατασκευή ηλεκτρονικών στοιχείων …

H SΜΑ Solar Τechnology ΑG είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μετατροπέων παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών 680 εκατ. ευρώ, οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις σε τέσσερις ηπείρους, περισσότερους από 2.500 εργαζομένους και δυνατότητα παραγωγής μετατροπέων συνολικής ισχύoς περίπου 4 γιγαβάτ.

Η SΜΑ, με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθορίζει τις εξελίξεις στην ηλιακή τεχνολογία. Εχοντας ιδία παραγωγή για την κατασκευή ηλεκτρονικών στοιχείων στην έδρα της εταιρείας, στο Νίστεταλ της Γερμανίας, επιτυγχάνονται συνθήκες παραγωγής με γνώμονα την εξασφάλιση της ποιότητας και την ελαχιστοποίηση της αστοχίας, σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τις σημερινές τυπικές προδιαγραφές της αγοράς.

Για την επίτευξη της τεχνολογικής υπεροχής των μετατροπέων της SΜΑ εργάζονται 300 μηχανικοί οι οποίοι αναπτύσσουν τουλάχιστον πέντε νέα προϊόντα ετησίως, για τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SΜΑ επενδύει σημαντικό ποσοστό του ετήσιου τζίρου της σε έρευνα και ανάπτυξη για να εξασφαλίσει ακόμη υψηλότερους συντελεστές απόδοσης και ολοένα χαμηλότερη ειδική τιμή ισχύος σε ευρώ ανά βατ.

Ο μετατροπέας είναι η καρδιά κάθε εγκατάστασης παραγωγής ρεύματος από ηλιακή ενέργεια. Εδώ μετατρέπεται το παραγόμενο από τον ήλιο συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο ρεύμα, συμβατό με το δίκτυο. Αλλά ο ρόλος του μετατροπέα δεν σταματά εδώ. Ο μετατροπέας της SΜΑ αποτελεί ένα εξαιρετικά ευφυές σύστημα διαχείρισης που ελέγχει, επιτηρεί και ρυθμίζει τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση με σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας.

Ετσι o επενδυτής έχει μια αξιόπιστη και αδιάλειπτη τηλεπαρακολούθηση του συστήματος, καθώς και αναλυτική απεικόνιση της ενεργειακής απόδοσης σε συνάρτηση με περισσότερες παραμέτρους. Οι μετατροπείς της SΜΑ ξεχωρίζουν γιατί είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς τον χρήστη, επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλό βαθμό απόδοσης, μεγαλύτερο του 98%, και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις οποιουδήποτε φωτοβολταϊκού συστήματος, από κιλοβάτ ως μεγαβάτ, για διασυνδεδεμένες με το δίκτυο εγκαταστάσεις, αλλά και για αυτόνομα συστήματα, εξασφαλίζοντας συμβατότητα, ανεξάρτητα από τον τύπο των φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η SΜΑ Ηellas ΑΕ πρωταγωνιστεί από το 2007 στην πλειονότητα των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Πέρα από την ποιότητα των προϊόντων, επενδύει στην ποιότητα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης της SΜΑ Ηellas συμπεριλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα εγγύησης προϊόντων, συμβάσεις συντήρησης και επισκευής, υπηρεσίες τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με στόχο την ταχύτερη δυνατή υπηρεσία αντικατάστασης μετατροπέα ώστε να διασφαλίζεται η απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Πέρα από την αγορά των διασυνδεδεμένων συστημάτων, το μεγάλο όραμα της SΜΑ παγκοσμίως είναι να προσφέρει ενέργεια για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών του πλανήτη που ζουν χωρίς ρεύμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk