ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Είσαι θεά, αγάπη μου…

ΤΑΙΝΙΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ, σίριαλ, διαφημίσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις… Από παντού μάς την έχει «στημένη» η Ζέτα Μακρυπούλια, η τελευταία λέξη στη μόδα των εγχώριων σταρ. Ενα κορίτσι όμορφο, όπως δεκάδες άλλα που κυκλοφορούν στην πόλη, ξανθό, με λάμψη εξωτερική που ποτέ δεν «έσπασε» το γυαλί, με μια φωνή που ποτέ δεν άλλαξε τόνο, μια μέτρια περίπτωση ηθοποιού που πριν ήταν μια μέτρια περίπτωση μοντέλου. Ταιριάζει γάντι στην εποχή. Καταναλώνεται εύκολα. Γι΄ αυτό και κάποιοι επενδύουν επάνω του.

ΤΑΙΝΙΕΣ, ΘΕΑΤΡΟ, σίριαλ, διαφημίσεις, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις… Από παντού μάς την έχει «στημένη» η Ζέτα Μακρυπούλια, η τελευταία λέξη στη μόδα των εγχώριων σταρ. Ενα κορίτσι όμορφο, όπως δεκάδες άλλα που κυκλοφορούν στην πόλη, ξανθό, με λάμψη εξωτερική που ποτέ δεν «έσπασε» το γυαλί, με μια φωνή που ποτέ δεν άλλαξε τόνο, μια μέτρια περίπτωση ηθοποιού που πριν ήταν μια μέτρια περίπτωση μοντέλου. Ταιριάζει γάντι στην εποχή. Καταναλώνεται εύκολα. Γι΄ αυτό και κάποιοι επενδύουν επάνω του. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το ίνδαλμα που προωθεί η βιοτεχνία του θεάματος σε καιρό εκπτώσεων. Τόσο αδιάφορο και τόσο προβλέψιμο. Μια ίσια γραμμή σε μια ήρεμη θάλασσα. Μια σταχτοπούτα που εγείρει τα «φιλάνθρωπα» αισθήματα λαϊκών εντύπων και εκπομπών που δεν βαρέθηκαν ακόμη να ασχολούνται με το άδοξο ειδύλλιό της με τον λαϊκό αστέρα, το καλό παιδί της πίστας, τον Αντώνη Ρέμο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σήμερα, μαζί με την Εφη Θώδη, τον Αδωνι Γεωργιάδη, την Ευγενία Μανωλίδου και τις αδελφές Μαγγίρα, το πιο πολυπαιγμένο πρόσωπο.

Ακίνδυνο, προσφιλές, ευανάγνωστο. Ενα πρόσωπο που επιβεβαιώνει τη δυναστεία των μετρίων. Οταν κάποιοι επιμένουν πως η «απόλυτη» σταρ είναι η Βίσση και η αμέσως επόμενη η Βανδή, τότε ναι κάπου ανάμεσα στην αυταπάτη και στη μεγαλομανία, σε καλή σειρά της λίστας, βρίσκεται και η Ζέτα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk