Ηλεκτρονικό check-in από τον γαλλικό αερομεταφορέα

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ελέγχου εισιτηρίων (check-in) ξεκίνησε να προσφέρει προσφάτως η αεροπορική εταιρεία Αir France ΚLΜ ύστερα από δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών στα δρομολόγια Παρίσι- ΑμστερνταμΠαρίσι αλλά και σε εσωτερικούς προορισμούς, εντός της Γαλλίας. Με βάση αυτή την υπηρεσία οι επιβάτες μπορούν να κάνουν check-in από το κινητό τους τηλέφωνο ή το ΡDΑ (υπολογιστής χειρός) και να λαμβάνουν την κάρτα επιβίβασης μέσω ΜΜS ή SΜS. Δεν χρειάζεται να τυπώνουν την κάρτα επιβίβασης- το μόνο έγγραφο που θα χρειάζονται για να ταξιδέψουν είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Ηλεκτρονικό  check-in από  τον γαλλικό  αερομεταφορέα | tovima.gr

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ελέγχου εισιτηρίων (check-in) ξεκίνησε να προσφέρει προσφάτως η αεροπορική εταιρεία Αir France ΚLΜ ύστερα από δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών στα δρομολόγια Παρίσι- ΑμστερνταμΠαρίσι αλλά και σε εσωτερικούς προορισμούς, εντός της Γαλλίας. Με βάση αυτή την υπηρεσία οι επιβάτες μπορούν να κάνουν check-in από το κινητό τους τηλέφωνο ή το ΡDΑ (υπολογιστής χειρός) και να λαμβάνουν την κάρτα επιβίβασης μέσω ΜΜS ή SΜS. Δεν χρειάζεται να τυπώνουν την κάρτα επιβίβασης- το μόνο έγγραφο που θα χρειάζονται για να ταξιδέψουν είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριο. Η ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης περιέχει όλες τις πληροφορίες μιας συμβατικής κάρτας επιβίβασης, καθώς και έναν αποκλειστικό γραμμικό κωδικό (barcode). Ο ειδικός αυτός κωδικός θα μπορεί να «αναγνωσθεί» στην πύλη, στον ειδικό χώρο αποσκευών (baggage drop-off point), στα σημεία ελέγχου, στους ειδικούς χώρους αναμονής (lounges) και στα αφορολόγητα καταστήματα.

Εξάλλου η εταιρεία παρέχει σε όσους επιβάτες τη χρησιμοποιούν συχνά τη νέα αυτόματη υπηρεσία επιβίβασης, Smartboarding, μέσω προσωπικής κάρτας που περιέχει την τελευταία βιομετρική τεχνολογία (δακτυλικά αποτυπώματα), RFΙD (ραδιοσυχνική αναγνώριση) και θερμική εκτύπωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk