ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ

Αύξηση κερδών, νέες επενδύσεις και προσλήψεις από την Ηermes!

Με αύξηση των κερδών και των μερισμάτων, με πρόγραμμα επενδύσεων για νέα καταστήματα στο εξωτερικό και ακόμη και με σχέδια αύξησης του αριθμού των εργαζομένων της, η μεγάλη γαλλική εταιρεία ειδών πολυτελείας Ηermes Ιnternational έδειξε ότι η παγκόσμια κρίση δεν είναι για όλους ίδια! Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, οι παγκόσμιες πωλήσεις της εκτινάχθηκαν κατά σχεδόν 9% το 2008 (ή και 10,2% σε σταθερές ισοτιμίες), φθάνοντας τα 1,76 δισ. ευρώ, ενώ ακόμη και το τελευταίο τρίμηνο απετέλεσε «ένα εξαιρετικό τέλος χρονιάς», καθώς είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 6,2%.

Αύξηση κερδών,  νέες επενδύσεις  και προσλήψεις  από την Ηermes! | tovima.gr

Με αύξηση των κερδών και των μερισμάτων, με πρόγραμμα επενδύσεων για νέα καταστήματα στο εξωτερικό και ακόμη και με σχέδια αύξησης του αριθμού των εργαζομένων της, η μεγάλη γαλλική εταιρεία ειδών πολυτελείας Ηermes Ιnternational έδειξε ότι η παγκόσμια κρίση δεν είναι για όλους ίδια! Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, οι παγκόσμιες πωλήσεις της εκτινάχθηκαν κατά σχεδόν 9% το 2008 (ή και 10,2% σε σταθερές ισοτιμίες), φθάνοντας τα 1,76 δισ. ευρώ, ενώ ακόμη και το τελευταίο τρίμηνο απετέλεσε «ένα εξαιρετικό τέλος χρονιάς», καθώς είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 6,2%. Το αποτέλεσμα επίσης χαρακτηρίζεται πολύ θετικό, καθώς της άφησε λειτουργικά κέρδη 450 εκατ. ευρώ, κατά 8,4% υψηλότερα από την προηγούμενη χρονιά, και ακόμη και καθαρά κέρδη 290 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 1%, κάτι το οποίο της επιτρέπει να αυξήσει και τα μερίσματα κατά 3%.

Πάντως οι ειδικοί προβλέπουν ότι γενικότερα η βιομηχανία ειδών πολυτελείας θα υποστεί επιπτώσεις από την κρίση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk