Ηλεκτρονικός πόλεμος στο γάλα Δέλτα

Ηλεκτρονική δυσφημιστική επίθεση δέχεται την τελευταία χρονική περίοδο με παραποιημένα στοιχεία το γάλα Δέλτα της Vivartia ΑΕ. Για τον λόγο αυτόν την υπόθεση ερευνά με εντολή της Εισαγγελίας η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Vivartia ΑΕ επισημαίνει: «Παρ΄ όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η κακόβουλη παραπλανητική επίθεση ενάντια στο φρέσκο γάλα Δέλτα,μέσα από αλυσιδωτά ηλεκτρονικά μηνύματα με πλαστογραφημένα στοιχεία υπαλλήλου υπουργείου για υποτιθέμενη …

Ηλεκτρονικός πόλεμος στο γάλα Δέλτα | tovima.gr

Ηλεκτρονική δυσφημιστική επίθεση δέχεται την τελευταία χρονική περίοδο με παραποιημένα στοιχεία το γάλα Δέλτα της Vivartia ΑΕ. Για τον λόγο αυτόν την υπόθεση ερευνά με εντολή της Εισαγγελίας η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Vivartia ΑΕ επισημαίνει: «Παρ΄ όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η κακόβουλη παραπλανητική επίθεση ενάντια στο φρέσκο γάλα Δέλτα,μέσα από αλυσιδωτά ηλεκτρονικά μηνύματα με πλαστογραφημένα στοιχεία υπαλλήλου υπουργείου για υποτιθέμενη ύπαρξη αφλατοξίνης στο φρέσκο γάλα Δέλτα το 2006, συνεχίζεται και αναπαράγεται,πλήττοντας την εταιρεία μας,τους καταναλωτές και τους δημόσιους λειτουργούς». Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείται πλαστογραφημένο έγγραφο υπαλλήλου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία με υπεύθυνη δήλωσή της επιβεβαιώνει την πλαστογραφία.

Η Vivartia ΑΕ τονίζει χαρακτηριστικά: «Για την εταιρεία μαςτο θέμα ασφαλείας του φρέσκου γάλακτος και η πλήρης ενημέρωση των καταναλωτών είναι υψίστης σημασίας.Για τον λόγο αυτόν διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι το φρέσκο γάλα Δέλτα είναι απόλυτα ασφαλές,όπως αποδεικνύεται από επιστημονικά δεδομένα και αυστηρές διαδικασίες ελέγχου των αρμόδιων κρατικών φορέων». Συγκεκριμένα, η υπάλληλος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία φέρεται ως συντάκτρια του δυσφημιστικού κειμένου που περιέχεται στα ανώνυμα αλυσιδωτά ηλεκτρονικά μηνύματα, υποκινώντας τους καταναλωτές να μην επιλέγουν το φρέσκο γάλα Δέλτα, επιβεβαίωσε γραπτώς ότι το έγγραφο είναι κατασκευασμένο και ότι δεν έχει συνταχθεί από την ίδια ούτε από την υπηρεσία της. Επίσης ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) διενήργησε δειγματοληψία κατά τον χρόνο αυτόν και τα δείγματα βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk