Οι Ρεπουμπλικανοί στη… μεσημεριανή ζώνη

Συζητώντας για το μέλλον του κόμματός τους οι ηττημένοι Ρεπουμπλικανοί στρέφονται εναντίον αλλήλων, ξεπέφτοντας σε ανταλλαγές προσβλητικών χαρακτηρισμών και δηλητηριωδών σχολίων ακόμη και για την… περιφέρεια της κόρης του Τζον Μακ Κέιν. Απαντώντας σε χλευαστικά σχόλια όπως ότι είναι « μοντέλο για μεγάλα νούμερα », η Μέγκαν Μακ Κέιν απάντησε καλώντας τους Δεξιούς επικριτές της « να φιλήσουν τα χοντρά μου οπίσθια ». Η κυρία Μακ Κέιν αποφάσισε να τα βάλει με την υπερΣυντηρητική (και πολύ αδύνατη) σχολιάστρια Αν Κούλτερ.

Οι Ρεπουμπλικανοί  στη… μεσημεριανή ζώνη | tovima.gr

Συζητώντας για το μέλλον του κόμματός τους οι ηττημένοι Ρεπουμπλικανοί στρέφονται εναντίον αλλήλων, ξεπέφτοντας σε ανταλλαγές προσβλητικών χαρακτηρισμών και δηλητηριωδών σχολίων ακόμη και για την… περιφέρεια της κόρης του Τζον Μακ Κέιν. Απαντώντας σε χλευαστικά σχόλια όπως ότι είναι « μοντέλο για μεγάλα νούμερα », η Μέγκαν Μακ Κέιν απάντησε καλώντας τους Δεξιούς επικριτές της « να φιλήσουν τα χοντρά μου οπίσθια ».

Η κυρία Μακ Κέιν αποφάσισε να τα βάλει με την υπερΣυντηρητική (και πολύ αδύνατη) σχολιάστρια Αν Κούλτερ.

Η 24χρονη Μέγκαν είπε ότι η κυρία Κούλτερ είναι ένα « κατεστραμμένο τρένο » και « σύμβολο » ακραίων στοιχείων που θα προκαλέσουν καταστροφή στο κόμμα.

Η κυρία Κούλτερ δεν είναι όμως η μόνη που επιτέθηκε κατά της κόρης Μακ Κέιν. Μια άλλη σειρήνα της Δεξιάς, η Λόρα Ινγκραχαμ, από ραδιοφώνου αναρωτήθηκε: « Πιστεύετε ότι θα σας μιλούσε κανείς εάν δεν ήσασταν γλυκούλα και κόρη του Τζον Μακ Κέιν; ». Μιμούμενη τη φωνή της κυρίας Μακ Κέιν πρόσθεσε: « Εντάξει, ήλπιζα να έπαιρνα εκείνο τον ρόλο στον πραγματικό κόσμο,αλλά τότε συνειδητοποίησα πωςδεν τους αρέσουν τα μοντέλα για μεγάλα νούμερα. Σε αυτή την 50ή επέτειο της Μπάρμπι,έχω πραγματικά κάτι να πω».

Η απάντηση της κυρίας Μακ Κέιν ήλθε μέσω Ιnternet: « Προς όλα τα αφράτα κορίτσια εκεί έξω: Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα για το σώμα σας.Μου αρέσουν τα πάχη μου και πρέπει και σε εσάς να αρέσουν τα δικά σας ».

Στη συνέχεια, μετέφερε την αντιπαράθεση σε τηλεοπτική εκπομπή όπου, εν μέσω αναφορών στην κυρία Ινγκραχαμ « η οποία είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα », παρέθεσε παραδείγματα γυναικών στον δημόσιο βίοπου λοιδορήθηκαν για την εμφάνισή τους. « Αντί να συζητήσουμε για τις ιδεολογικές μας διαφορές σχετικά με το μέλλον του Ρεπουμπλικανικού κόμματος,η Ινγκραχαμ κατέληξε στο να κάνει αστεία για την ηλικία και το βάρος μου » είπε.

© Τhe Τimes, 2009

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk