Κατ΄ αρχήν «ναι» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα πρότυπα του «Γ. Καραϊσκάκης», με τους απολύτως απαραίτητους εμπορικούς χώρους και κλειστό γυμναστήριο για τη στέγαση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αυτό είναι το πλάνο στα λόγια! Και με αυτό συμφώνησε απόλυτα ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος δέχθηκε χθες στο γραφείο του τον κ. Νίκο Θανόπουλο (πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ) και τον κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο (πρόεδρο της Ερασιτεχνικής) για να διαπιστώσει αν έπειτα από τόσα χρόνια εσωτερικής φαγωμάρας και διαφορετικών απόψεων για τον χώρο που πρέπει να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ οι εμπλεκόμενοι είναι πλέον ενωμένοι μπροστά στον μεγάλο στόχο.

Κατ΄ αρχήν «ναι» στη Νέα Φιλαδέλφεια | tovima.gr

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα πρότυπα του «Γ. Καραϊσκάκης», με τους απολύτως απαραίτητους εμπορικούς χώρους και κλειστό γυμναστήριο για τη στέγαση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αυτό είναι το πλάνο στα λόγια! Και με αυτό συμφώνησε απόλυτα ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος δέχθηκε χθες στο γραφείο του τον κ. Νίκο Θανόπουλο (πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ) και τον κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο (πρόεδρο της Ερασιτεχνικής) για να διαπιστώσει αν έπειτα από τόσα χρόνια εσωτερικής φαγωμάρας και διαφορετικών απόψεων για τον χώρο που πρέπει να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ οι εμπλεκόμενοι είναι πλέον ενωμένοι μπροστά στον μεγάλο στόχο. Που τη δεδομένη χρονική στιγμή (και μέχρι αποδείξεως του εναντίου) είναι η επιστροφή της ΑΕΚ στην προσφυγική γειτονιά της.

«Μιλήσαμε για ένα γήπεδο από 30.000 θέσεις και πάνω,μαζί με ένα κλειστό γυμναστήριο για τα υπόλοιπα αθλήματα του συλλόγου.Από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση από την πολιτεία και την ενωμένη ΑΕΚ,τότε πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν» τόνισε ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος πλέον περιμένει τον φάκελο που θα κατατεθεί στα αρμόδια υπουργεία (Πολιτισμού και ΥΠΕΧΩΔΕ), εφόσον βέβαια η ομάδα που συστάθηκε για να εξετάσει το ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφανθεί ότι ένα τέτοιο εγχείρημα είναι εφικτό.

Την πενταμελή επιτροπή αποτελούν οι κκ. Θανόπουλος (πρόεδρος της ΠΑΕ), Γιώργος Κάχρης (αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής), Βασίλης Τόγελος (αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής και πολιτικός μηχανικός), Αντώνης Βγόντζας (νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ), ενώ το πέμπτο μέλος θα είναι ένας πολεοδόμος, ορισμένος από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

«Πήγαμε ενωμένοι,ξεκινάμε από την αρχή,από μηδενική βάση.Οι εποχές επιτάσσουν να κοιτάμε τα πράγματα σεμνά και ταπεινά και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι έργα και όχι λόγια.Ξεκινάμε με την επιτροπή την οποία συστήσαμε και σύντομα θα έρθουμε στον υπουργό με τα νέα μας.Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τη χωρητικότητα.Μιλάμε όμως για ένα ενδεικτικό νούμερο,μικρότερο του οποίου δεν καλύπτει τις ανάγκες μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ.Ενα γήπεδο 30.000 ή 32.000 μας καλύπτει,δεν θέλουμε όμως μικρότερης χωρητικότητας.Να είστε βέβαιοι ότι, αν τελικά αποδειχθεί ότι μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο τέτοιας χωρητικότητας στη Νέα Φιλαδέλφεια,τότε θα βρούμε τον τρόπο να το χρηματοδοτήσουμε» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θανόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk