Την είχε καταθέσει ο Μπ. Βωβός

To ΣτΕ απέρριψε αίτηση ανάκλησης για την αναστολή των έργων στον Ελαιώνα

Το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ σε σχηματισμό Ολομέλειας δημοσίευσε απόφαση, με την οποία απέρριψε την αίτηση της τεχνικής εταιρείας «Μπάμπης Βωβός» που ζητούσε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την οποία ανεστάλησαν οι εργασίες κατασκευής του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό (Ελαιώνα) δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας δημοσίευσε την υπ’ αριθμ. 271/2009 απόφασή της, με την οποία απέρριψε την αίτηση της τεχνικής εταιρείας «Μπάμπης Βωβός» που ζητούσε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την οποία ανεστάλησαν οι εργασίες κατασκευής του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό (Ελαιώνα) δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Με την απόφαση απορρίπτονται όλοι οι οικονομικοί ισχυρισμοί που είχε επικαλεστεί η τεχνική εταιρεία.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γ. Παναγιωτόπουλος, μειοψήφισε, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλεται η ανάκληση της αναστολής για τους οικονομικούς λόγους που επικαλείται η τεχνική εταιρεία.

Με άλλη απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (272/2009), απορρίφθηκε η αίτηση 734 εργαζομένων και συνεργαζομένων με τη εταιρεία «Μπάμπης Βωβός», καθώς κρίθηκε ότι δεν έχουν την ιδιότητα του διαδίκου για να μπορούν να παρέμβουν στη δίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk