794.000 μισθωτοί και συνταξιούχοι καλούνται να πληρώσουν την κρίση

Πρώτα έκτακτα μέτραΠαγώνουν οι μισθοί στο Δημόσιο – Κεφαλικός φόρος στα εισοδήματα άνω των € 60.000 – Εξαιρούνται της εισφοράς τράπεζες, επιχειρήσεις, παραοικονομία

Σε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της «κρίσης των ελλειμμάτων» προχώρησε χθες η κυβέρνηση, με θύματα υπαλλήλους και για πρώτη φορά συνταξιούχους του Δημοσίου. Μετά τη συνεδρίαση του οικονομικού διευθυντηρίου- των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ.Σουφλιά (στο μέσον), Ανάπτυξης κ. Κ.Χατζηδάκη (αριστερά) και Οικονομίας κ. Ι.Παπαθανασίου – στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομίας ανακοίνωσε «πάγωμα» μισθών για 666.000 μισθωτούς και συνταξιούχους του Δημοσίου και έκτακτη εισφορά από 1.

Σε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της «κρίσης των ελλειμμάτων» προχώρησε χθες η κυβέρνηση, με θύματα υπαλλήλους και για πρώτη φορά συνταξιούχους του Δημοσίου. Μετά τη συνεδρίαση του οικονομικού διευθυντηρίου- των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ.Σουφλιά (στο μέσον), Ανάπτυξης κ. Κ.Χατζηδάκη (αριστερά) και Οικονομίας κ. Ι.Παπαθανασίου – στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομίας ανακοίνωσε «πάγωμα» μισθών για 666.000 μισθωτούς και συνταξιούχους του Δημοσίου και έκτακτη εισφορά από 1.000 ως 5.000 ευρώ σε 128.000 φορολογουμένους που δήλωσαν πέρυσι ετήσιο ατομικό εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk