Δήμαρχοι διαμαρτυρόμενοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή διοργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 5.30 το απόγευμα δήμαρχοι της περιφέρειας με αφορμή την κατάθεση σχεδίου νόμου που προβλέπει μεταξύ άλλων τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από 2% σε 0,5%. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν το Δίκτυο Τουριστικών Δήμων Ελλάδας, το Συμβούλιο Νησιωτικών Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Δημοτικών και Κοινοτικών Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, καθώς και το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων Αιγαίου «Η Δάφνη». Οι αιρετοί θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα, τονίζοντας ότι αν δεν αποσυρθεί η επίμαχη διάταξη οι δήμοι τους θα οδηγηθούν σε οικονομική κατάρρευση.

Δήμαρχοι διαμαρτυρόμενοι | tovima.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή διοργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 5.30 το απόγευμα δήμαρχοι της περιφέρειας με αφορμή την κατάθεση σχεδίου νόμου που προβλέπει μεταξύ άλλων τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από 2% σε 0,5%.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν το Δίκτυο Τουριστικών Δήμων Ελλάδας, το Συμβούλιο Νησιωτικών Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Δημοτικών και Κοινοτικών Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, καθώς και το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων Αιγαίου «Η Δάφνη». Οι αιρετοί θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα, τονίζοντας ότι αν δεν αποσυρθεί η επίμαχη διάταξη οι δήμοι τους θα οδηγηθούν σε οικονομική κατάρρευση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk