Με τη «δύναμη του αυτονόητου»

Νέος πολιτικός σχηματισμός με Κοντογιαννόπουλο, Μάνο και Μπουτάρη

Επισημοποιήθηκε η ήδη προαναγγελθείσα δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, πρωτεργάτες του οποίου είναι οι κ.κ. Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Γιάννης Μπουτάρης. Η πρόθεση της «Δράσης» είναι να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Επισημοποιήθηκε η ήδη προαναγγελθείσα δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, πρωτεργάτες του οποίου είναι οι κ.κ. Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Γιάννης Μπουτάρης. Και το όνομα αυτού «Δράση».

Η πρόθεση της «Δράσης» είναι να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Σε πρώτη φάση υπάρχει προετοιμασία για τη νομική υπόσταση του σχηματισμού εν όψει ευρωεκλογών, όχι όμως και κομματική οργάνωση.

Οι πρωτεργάτες της κίνησης προσδιορίζουν το όριο της επιτυχίας ή αποτυχίας τους στις ευρωεκλογές στο 1,5%. Οι κ.κ. Μάνος και Κοντογιαννόπουλος εμμένουν στην ανάγκη αυτονόμησης του μεσαίου χώρου και σε πολιτικές που θα στηρίζονται στην «κοινή λογική» και «τη δύναμη του αυτονόητου».

Ο κ. Μπουτάρης δηλώνει πρόθυμος να συμβάλει στην προσπάθεια, αλλά όχι να ενταχθεί σε κάποια κομματική οργάνωση, να δραστηριοποιηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή ή να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk