«Ακυβέρνητος ο τόπος»

Νέα επίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τα φαινόμενα βίας

Να μαζέψει γρήγορα τα περί εξωτερικής βοήθειας, γιατί δεν τιμούν τη χώρα, κάλεσε την κυβέρνηση ο Μ.Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με ξένες υπηρεσίες. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδεξιότητα και τόνισε ότι η αταξία δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από τους πολίτες.

Να μαζέψει γρήγορα τα περί εξωτερικής βοήθειας, έτσι όπως εμφανίζεται, γιατί δεν τιμούν τη χώρα, κάλεσε την κυβέρνηση ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με ξένες υπηρεσίες.

Ακολούθως εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως «είμαστε ικανοί να πετύχουμε, αρκεί να μην υπάρχουν οι αδέξιοι, που ενώ τυπικά κυβερνούν, αυτή τη στιγμή έχουν αφήσει ουσιαστικά τον τόπο ακυβέρνητο».

Συμπλήρωσε πως η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής πολύπλευρο, που θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων πρωτίστως, της οικονομικής κρίσης πρωτίστως και στη συνέχεια αστυνομικά μέτρα.

«Αυτό το οποίο οφείλουμε να καταπολεμήσουμε είναι η ανομία και το αίσθημα γενικευμένης ανασφάλειας και αταξίας που υπάρχει στη χώρα. Αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό από τους σύγχρονους Έλληνες στη σύγχρονη Ελλάδα» κατέληξε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk