ΠΡΟΣ ΤΟ AΥΡΙΟ

Τη λύση για τη διατήρηση της άριστης ποιότητας των συσκευασμένων φρέσκων λαχανικών και την προστασία τους από βακτήρια όπως το Ε.coli ή η σαλμονέλα ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ο ερευνητής του Πανεπιστημίου Περντιού κ. Κέβιν Κίνερ. Το μυστικό, όπως εξηγεί ο ειδικός, κρύβεται στη μέθοδο του οζονισμού, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ηλεκτροφόρων σπειρών που φορτίζουν το παγιδευμένο αέριο εντός της συσκευασίας, σκοτώνοντας έτσι όλα τα επικίνδυνα βακτήρια.

ΠΡΟΣ ΤΟ AΥΡΙΟ | tovima.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk