ΕΥΠΩΛΗΤΑ

Σε αυτή τη στήλη παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα οι καλύτερες πωλήσεις που σημειώθηκαν σε ένα βιβλιοπωλείο το επταήμερο που πέρασε. Σήμερα τα βιβλιοπωλεία Ιανός (Αθήνα,Θεσσαλονίκη) 1. Ολα σου τα ΄μαθα,μα ξέχασα μια λέξη του Δημήτρη Μπουραντά (εκδόσεις Πατάκη) 2. Τι θα γίνω άμα δεν μεγαλώσω της Λένας Διβάνη (εκδόσεις Καστανιώτη) 3. Οι αλήθειες των άλλων του Νίκου Θέμελη (εκδόσεις Κέδρος) 4. Ο βιολονίστας του Κώστα Καρακάση (εκδόσεις Ψυχογιός)…

ΕΥΠΩΛΗΤΑ | tovima.gr

Σε αυτή τη στήλη παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα οι καλύτερες πωλήσεις που σημειώθηκαν σε ένα βιβλιοπωλείο το επταήμερο που πέρασε.

Σήμερα τα βιβλιοπωλεία Ιανός (Αθήνα,Θεσσαλονίκη)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1. Ολα σου τα ΄μαθα,μα ξέχασα μια λέξη του Δημήτρη Μπουραντά (εκδόσεις Πατάκη) 2. Τι θα γίνω άμα δεν μεγαλώσω της Λένας Διβάνη (εκδόσεις Καστανιώτη) 3. Οι αλήθειες των άλλων του Νίκου Θέμελη (εκδόσεις Κέδρος) 4. Ο βιολονίστας του Κώστα Καρακάση (εκδόσεις Ψυχογιός) 5. Για να δει τη θάλασσα της Ευγενίας Φακίνου (εκδόσεις Καστανιώτη) 6. Εστω μια φορά της Πασχαλίας Τραυλού (εκδόσεις Ψυχογιός) 7. Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων του Γιάννη Ξανθούλη (εκδόσεις Μεταίχμιο) 8. Η ζωή είναι αγρίως απίθανη της Μαργαρίτας Καραπάνου (εκδόσεις Ωκεανίδα) 9. Ολα βαίνουν καλώς εναντίον μας του Γιώργου Σκαμπαρδώνη (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) 10. Ολα τα ναι του κόσμου της Φωτεινής Τσαλίκογλου (εκδόσεις Καστανιώτη) ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1. Εκλειψη της Stephenie Μeyer (εκδόσεις Ρlatypus) 2. Λυκόφως της Stephenie Μeyer (εκδόσεις Ρlatypus) 3. Νέα σελήνη της Stephenie Μeyer (εκδόσεις Ρlatypus) 4. Διαβάζοντας στη χάννα του Μπέρνχαρντ Σλινκ (εκδόσεις Κριτική) 5. Θα φωνάξω την αστυνομία των Ι.Γιάλομ,Ρ.Μπέργκερ (εκδόσεις Αγρα) 6. Το σαββατοκύριακο του Μπέρνχαρντ Σλινκ (εκδόσεις Κριτική) 7. Ο γυρισμός της Βικτόρια Χίσλοπ (εκδόσεις Διόπτρα) 8. Να σου πω μια ιστορία του Χόρχε Μπουκάι (εκδόσεις Οpera) 9. Παρελθόν χαμένο στην ομίχλη του Λεονάρδο Παδούρα (εκδόσεις Καστανιώτη) 10. Η κομψότητα του σκαντζόχοιρου της Μιριέλ Μπαρμπερί (εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες) ΔΟΚΙΜΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ κ.ά.
1. Τα βήματα του εστερναχ του Αλέκου Παπαδόπουλου (Εκδόσεις της Εστίας) 2. Το μυστικό της Ρόντα Μπερν (εκδόσεις Λιβάνη) 3. Η νεοελληνική φαυλοκρατία του Ευάγγελου Κοροβίνη (εκδόσεις Αρμός) 4. Το μονοπάτι της δύναμης: είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε της Μπάρμπαρα Μπέργκερ (εκδόσεις Καστανιώτη) 5. Στον κήπο του επίκουρου: αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου του Ιρβιν Γιάλομ (εκδόσεις Αγρα) 6. Προσωπικό ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο 2009 του Γιάννη Σερβετά (εκδόσεις Ιανός) 7. Το μονοπάτι της δύναμης: πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της ζωής σου της Μπάρμπαρα Μπέργκερ (εκδόσεις Καστανιώτη) 8. Logicomix του Απόστολου Δοξιάδη (εκδόσεις Ικαρος) 9. Τόση λίγη αλήθεια της Παυλίνας Νάσιουτζικ (εκδόσεις Μελάνι) 10. Γιώργος χειμωνάς: ο ιανός της ελληνικής λογοτεχνίας της Λαμπρίνας Μαραγκού (εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Βιβλία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk