Συνεχίζονται τα έργα

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις με τον ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζονται τα έργα εκσυγχρονισμού της γραμμής του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις και το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου. Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσει το σκέλος της γραμμής από τoν Αγ.Νικόλαο μέχρι και το σταθμό του Ν.Ηρακλείου, ενώ κλειστός εξακολουθεί να είναι ο σταθμός του Θησείου.

Συνεχίζονται τα έργα εκσυγχρονισμού της γραμμής του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού και το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσει το σκέλος της γραμμής από το σταθμό του Αγίου Νικολάου μέχρι και το Νέο Ηράκλειο.

Επίσης εξακολουθεί να μένει κλειστός ο σταθμός Θησείο μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών έχει δρομολογηθεί η γραμμή 500Γ της ΕΘΕΛ η οποία θα εκτελεί 2 διαφορετικά δρομολόγια:

* Γραμμή EXPRESS Στ. ΗΣΑΠ ATTIKH-EIΡΗΝΗ.

Η αφετηρία της γραμμής τοποθετείται στην ΑΤΤΙΚΗ επί της οδού Αδμήτου 64 και μέσω Εθνικής και Αττικής οδού καταλήγει στο Στ. ΕΙΡΗΝΗ επί της Νερατζιωτίσσης.

* Γραμμή Στ. ΗΣΑΠ ΑΤΤΙΚΗ -ΕΙΡΗΝΗ

Η αφετηρία της γραμμής τοποθετείται επίσηςεπί της οδού Αδμήτου 64 και οι στάσεις καθορίζονται ως εξής : ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ –Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ –ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ επί της οδού Αχαρνών ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ επί της Αγίας Λαύρας και ΠΕΡΙΣΣΟΣ –ΠΕΥΚΑΚΙΑ –Ν.ΙΩΝΙΑ –ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk