ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν χωρεί πια αμφιβολία ότι το αγαθό της ασφάλειας τείνει να χαθεί στη χώρα μας. Τα επεισόδια βίας και εγκληματικότητας είναι καθημερινά και οι συνέπειές τους ολοένα και πιο οδυνηρές. Το πλήθος των πολιτών στα αστικά κέντρα κινδυνεύει άλλοτε από οπλοφόρους κακοποιούς και άλλοτε από βανδάλους που φαντασιώνονται την επανάσταση. Οι συνθήκες επερχόμενης αναρχίας που τείνουν να διαμορφωθούν δεν ταιριάζουν σε ευνομούμενη χώρα. Η ανοχή προς την κυβέρνηση και τις αρχές ασφαλείας εξαντλείται.

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ | tovima.gr

Δεν χωρεί πια αμφιβολία ότι το αγαθό της ασφάλειας τείνει να χαθεί στη χώρα μας. Τα επεισόδια βίας και εγκληματικότητας είναι καθημερινά και οι συνέπειές τους ολοένα και πιο οδυνηρές.

Το πλήθος των πολιτών στα αστικά κέντρα κινδυνεύει άλλοτε από οπλοφόρους κακοποιούς και άλλοτε από βανδάλους που φαντασιώνονται την επανάσταση.

Οι συνθήκες επερχόμενης αναρχίας που τείνουν να διαμορφωθούν δεν ταιριάζουν σε ευνομούμενη χώρα. Η ανοχή προς την κυβέρνηση και τις αρχές ασφαλείας εξαντλείται. Καλούνται να προστατεύσουν πραγματικά τους πολίτες. Και αν δεν μπορούν, ας το δηλώσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk