Προσφορές από τουρκικές εταιρείες για την Cosmofon

Οι τουρκικές εταιρείες Τurkcell και Τurk Τelekom κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την Cosmofon, θυγατρική του ΟΤΕ στην πΓΔΜ. Με επίσημη ανακοίνωσή της η Cosmote ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για την πώληση της θυγατρικής της Cosmofon, καθώς και της Germanos Τelecom ΑD Skopje. «Η Cosmote εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τις προσφορές που κατατέθηκαν» αναφέρεται σχετικά. «Η εταιρεία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση με την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας».

Προσφορές  από τουρκικές  εταιρείες για  την Cosmofon | tovima.gr

Οι τουρκικές εταιρείες Τurkcell και Τurk Τelekom κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την Cosmofon, θυγατρική του ΟΤΕ στην πΓΔΜ. Με επίσημη ανακοίνωσή της η Cosmote ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για την πώληση της θυγατρικής της Cosmofon, καθώς και της Germanos Τelecom ΑD Skopje.

«Η Cosmote εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τις προσφορές που κατατέθηκαν» αναφέρεται σχετικά. «Η εταιρεία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση με την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας».

Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς η Deutsche Τelekom ελέγχει τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη γειτονική χώρα και υπήρχε θέμα παραβίασης των κανόνων ανταγωνισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk