Η ελληνική μόδα αντιστέκεται

Σε μια χρονική στιγμή όπου τα μηνύματα των οικονομικών εξελίξεων κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι χρειάζεται να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δημιουργία έτσι ώστε να κρατηθεί ζωντανό το όνομα της ελληνικής μόδας. Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για να αναγγείλει την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2009-2001. Από 26 ως 29 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 12 έλληνες σχεδιαστές και μια ομάδα νέων δημιουργών θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η ελληνική μόδα αντιστέκεται | tovima.gr

Σε μια χρονική στιγμή όπου τα μηνύματα των οικονομικών εξελίξεων κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι χρειάζεται να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δημιουργία έτσι ώστε να κρατηθεί ζωντανό το όνομα της ελληνικής μόδας. Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε για να αναγγείλει την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2009-2001. Από 26 ως 29 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 12 έλληνες σχεδιαστές και μια ομάδα νέων δημιουργών θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης ανέφερε: «Ο Δήμος Αθηναίων δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει αυτή την αφορμή για “επίδειξη” και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την ελληνική μόδα και τους δημιουργούς της να ενισχύσουν τη δική τους ταυτότητα».

Οι έλληνες σχεδιαστές, μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας, που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι οι: Μakis Τselios,Κathy Ηeyndels,Filep Μotwary- Μaria Μastori,Κonstantinos, Μi-Ro,Christoforos Κotentos,Vassilis Ζoulias,Αngelos Βratis,Dimitris Dassios, Ρarthenis,Υiorgos Εleftheriades.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk