Διψήφιοι ρυθμοί ανάπτυξης για την Εpsilon Νet

Με άνοδο τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη έκλεισε το 2008 για την εταιρεία πληροφορικής Εpsilon Νet, οι μετοχές της οποίας διακινούνται στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παρουσίασε αύξηση 14,2% και ανήλθε σε 8,82 εκατ. ευρώ έναντι 7,71 εκατ. ευρώ το 2007. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDΑ) σημείωσαν άνοδο 28,7% και διαμορφώθηκαν στα 4,826 εκατ. έναντι 3,751 εκατ. ευρώ το 2007.

Διψήφιοι ρυθμοί  ανάπτυξης για  την Εpsilon Νet | tovima.gr

Με άνοδο τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη έκλεισε το 2008 για την εταιρεία πληροφορικής Εpsilon Νet, οι μετοχές της οποίας διακινούνται στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παρουσίασε αύξηση 14,2% και ανήλθε σε 8,82 εκατ. ευρώ έναντι 7,71 εκατ. ευρώ το 2007. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDΑ) σημείωσαν άνοδο 28,7% και διαμορφώθηκαν στα 4,826 εκατ. έναντι 3,751 εκατ. ευρώ το 2007. Τέλος, τα κέρδη μετά τους φόρους διαμορφώθηκαν στα 1,691 εκατ. ευρώ έναντι 1,452 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 16,5%. «Η εταιρεία το 2008 συνέχισε απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες δράσεις υλοποίησης του επενδυτικού της σχεδίου με: α) την ανάπτυξη προϊόντων ενημέρωσης για κάθετες αγορές,που αφορούν τη νομοθεσία για τα ακίνητα, β) την εγκατάσταση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τη διαχείριση του πελατολογίου και γ) την αναβάθμιση του εξοπλισμού πληροφορικής (hardware) και επικοινωνιών» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι οι υποδομές υποστήριξης, η περαιτέρω διείσδυση των καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων της στην αγορά θα αποτελέσουν τη βάση για τη συνεπή συνέχεια της ανάπτυξης του ομίλου και το 2009.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk