ΗΡΑΚΛΗΣ

Με απουσίες κατά Ολυμπιακού

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», που όμως δεν δείχνουν να επηρεάζουν τον προπονητή κ. Μάκη Κατσαβάκη : «Δεν λείπουν από την ομάδα μας ούτε η φλόγα ούτε η διάθεση για την επιτυχία. Με οδηγούς αυτά τα στοιχεία θα παλέψουμε σκληρά, όπως αρμόζει στην ιστορία και στο όνομα του Ηρακλή». Το θετικό είναι ότι το άγχος της αναζήτησης βαθμών ακόμη και σε δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχει πλέον, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, όχι όμως και οι Αγρίτης και Περπερίδης , οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον κυριακάτικο αγώνα.

Με απουσίες  κατά Ολυμπιακού | tovima.gr

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», που όμως δεν δείχνουν να επηρεάζουν τον προπονητή κ. Μάκη Κατσαβάκη : «Δεν λείπουν από την ομάδα μας ούτε η φλόγα ούτε η διάθεση για την επιτυχία. Με οδηγούς αυτά τα στοιχεία θα παλέψουμε σκληρά, όπως αρμόζει στην ιστορία και στο όνομα του Ηρακλή».

Το θετικό είναι ότι το άγχος της αναζήτησης βαθμών ακόμη και σε δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχει πλέον, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, όχι όμως και οι Αγρίτης και Περπερίδης , οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον κυριακάτικο αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk