ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ράλι για τρίτη ημέρα στη Wall Street

Οι επενδυτές αγνόησαν τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, οι οποίοι απέρριψαν την πρόταση του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ για επιθετική αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης με μεγαλύτερα πακέτα τόνωσης των οικονομιών και τριπλασιασμό των κεφαλαίων του ΔΝΤ και έστρεψαν την προσοχή τους στο νέο ράλι της Wall Street. Μία ώρα περίπου πριν από το κλείσιμο των συναλλαγών ο Dow Jones κέρδιζε πάνω από 3%. Εντονο επίσης ήταν και το παιχνίδι στις αγορές συναλλάγματος μετά την παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας για να εξασθενίσει το ισχυρό ελβετικό φράγκο.

Ράλι για τρίτη ημέρα  στη Wall Street | tovima.gr

Οι επενδυτές αγνόησαν τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας, οι οποίοι απέρριψαν την πρόταση του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ για επιθετική αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης με μεγαλύτερα πακέτα τόνωσης των οικονομιών και τριπλασιασμό των κεφαλαίων του ΔΝΤ και έστρεψαν την προσοχή τους στο νέο ράλι της Wall Street.

Μία ώρα περίπου πριν από το κλείσιμο των συναλλαγών ο Dow Jones κέρδιζε πάνω από 3%. Εντονο επίσης ήταν και το παιχνίδι στις αγορές συναλλάγματος μετά την παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας για να εξασθενίσει το ισχυρό ελβετικό φράγκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk